Velkommen til PG Tømrerfirma

Tømrer

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.

Vores erfaring

Tømrer med kompetencer i tømrerprojekter til private og erhverv

PG Tømrerfirma er din professionelle tømrer til private såvel som erhvervskunder. Med os som din samarbejdspartner er du garanteret en tømrer, som har erfaring inden for både de traditionelle og nyeste teknikker.

Med over 15 års erfaring, er vi ikke blege for at fortælle dig, at vi med garanti kan være din alsidige tømrer.

“Uanset størrelsen på dit projekt kan vi med garanti hjælpe dig

Vi udfører primært dine tømreropgaver i Ringsted, Roskilde Køge og omegn. Leder du derfor efter en tømrer med passion for unikt tømrerarbejde, kan du roligt kontakte os på telefonen: 41 44 54 54.

Anmeldelser

Det siger vores kunder

PG Tømrerfirma

En tømrer med færdighederne og kvalifikationerne i orden

Hos PG Tømrerfirma lægger vi stor vægt på at have de rigtige tømrer med på holdet. Vi går op i, at de har et dansk svendebrev, og lever op til vores høje standarder indenfor tømrerfaget. Dette sikrer både os og dig, at ALLE opgaver bliver udført korrekt, og lige efter bogen.

Dernæst kan vi garantere at dine byggeprojekter bliver udført i topkvalitet. Det gør det nemt for os, at sikre kundetilfredshed! For os, er kunderne i centrum og vi stræber efter 100% tilfredshed hver gang!

Tilfredse kunder er, for os, lige med flere opgaver da vores tidligere kunder aldrig er i tvivl om, hvem de skal ringe til, hvis de har et nyt drømmeprojekt i tankerne.

Vores kernefokus, udover topkvalitet af tømreropgaver, er:

PG Tømrerfirma

Hvad koster en tømrer i timen?

Den nøjagtige pris på en tømreropgave afhænger af flere forskellige faktorer. Det kommer blandt andet an på, hvilken type tømreropgave der skal udføres, samt størrelsen på opgaven.

Ydermere, skal vi også kigge på materialerne, som skal anvendes til dit projekt.

Én ting kan du med garanti stole på. ​Vi er en samarbejdspartner, som har stor fokus på en ærlig dialog og kommunikation med dig som kunde. Derfor kan du trygt regne med, at vi altid udfører vores tømreropgaver i den bedste og mest optimale kvalitet ud fra dine behov og ønsker til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

Har du brug for et uforpligtende tømrer tilbud?

Er du på udkig efter en lokal tømrer til dit næste projekt? Så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og tømrer tilbud.

Du kan ringe til os på telefonen 41 44 54 54 eller på e-mail patrick@pgtoemrerfirma.dk.

+15 års erfaring = tømrer i topklasse

Med mere end 15 års erfaring som tømrer, kan vi garantere en tårnhøj faglighed og topklasse kvalitet i alt arbejde, som vi udfører for dig! Vi går ALDRIG på kompromis med vores arbejde.

Med alle de år på bagen ved vi altså godt, at byggeprojekter som regel ender med at tage længere tid end først aftalt – det sker dog ikke her hos os!

Netop fordi vi har så mange års erfaring, giver vi kun realistiske tilbud på dit drømmeprojekt, så vi ikke står i en situation, hvor vi ikke kan holde det vi lover. Har du brug for en tømrer til at komme i mål med dine byggedrømme, så kontakt os i dag!

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.