Tømrer

Tømrer med kompetencer i tømrerprojekter til private og erhverv

PG Tømrerfirma er din professionelle tømrer til private såvel som erhvervskunder. Med os som din samarbejdspartner er du garanteret en tømrer, som har erfaring inden for både de traditionelle og nyeste teknikker. 

Med over 15 års erfaring, er vi ikke blege for at fortælle dig, at vi med garanti kan være din alsidige tømrer.

“Uanset størrelsen på dit projekt kan vi med garanti hjælpe dig.”

Vi udfører primært dine tømreropgaver i Ringsted, Roskilde Køge og omegn. Leder du derfor efter en tømrer med passion for unikt tømrerarbejde, kan du roligt kontakte os på telefonen: 41 44 54 54.

En tømrer med færdighederne og kvalifikationerne i orden

Hos PG Tømrerfirma lægger vi stor vægt på at have de rigtige tømrer med på holdet.
Vi går op i, at de har et dansk svendebrev, og lever op til vores høje standarder indenfor tømrerfaget. Dette sikrer både os og dig, at ALLE opgaver bliver udført korrekt, og lige efter bogen.

Dernæst kan vi garantere at dine byggeprojekter bliver udført i topkvalitet. Det gør det nemt for os, at sikre kundetilfredshed! For os, er kunderne i centrum og vi stræber efter 100% tilfredshed hver gang!

Tilfredse kunder er, for os, lige med flere opgaver da vores tidligere kunder aldrig er i tvivl om, hvem de skal ringe til, hvis de har et nyt drømmeprojekt i tankerne.

 Vores kernefokus, udover topkvalitet af tømreropgaver, er:

Vi laver alt inden for:

Hvad koster en tømrer i timen?

Den nøjagtige pris på en tømreropgave afhænger af flere forskellige faktorer. Det kommer blandt andet an på, hvilken type tømreropgave der skal udføres, samt størrelsen på opgaven.

Ydermere, skal vi også kigge på materialerne, som skal anvendes til dit projekt.

Én ting kan du med garanti stole på. ​Vi er en samarbejdspartner, som har stor fokus på en ærlig dialog og kommunikation med dig som kunde. Derfor kan du trygt regne med, at vi altid udfører vores tømreropgaver i den bedste og mest optimale kvalitet ud fra dine behov og ønsker til konkurrencedygtige priser.

Medlemmer af Byg Garanti – Din sikkerhed og garanti

Vi ved hvor nervepirrende det kan være at starte dit første byggeprojekt op, få foretaget en renovering, eller bare det, at overlade dit hjem i andres hænder.

For at give dig ro i maven, har vi allieret os med DI Dansk Byggeri. Som aktive medlemmer er vi derfor dækket af Byg Garanti, som er din tryghed.
Byg Garanti dækker helt op til 150.000 DKK inklusive moms ved fejl og mangler på det udførte håndværksarbejde.

Efter det håndværksmæssige arbejde er udført, dækker bygge garantien op til 3 år ved synlige fejl, og helt op til 10 år ved skjulte fejl og mangler.

Dette gælder dog kun under forudsætning af, at virksomheden, som udførte håndværksarbejdet var/er medlem af DI Dansk Byggeri, når aftalen indgås. Så du kan altså være helt tryg ved at overlade dine byggedrømme til os!

Byg Garanti dækker over

Som privatkunde er man dækket af Byg Garanti i følgende tilfælde:

Har du brug for et uforpligtende tømrer tilbud?

Er du på udkig efter en lokal tømrer til dit næste projekt? Så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og tømrer tilbud.

Du kan ringe til os på telefonen 41 44 54 54 eller på e-mail patrick@pgtoemrerfirma.dk.

+15 års erfaring = tømrer i topklasse

Med mere end 15 års erfaring som tømrer, kan vi garantere en tårnhøj faglighed og topklasse kvalitet i alt arbejde, som vi udfører for dig! Vi går ALDRIG på kompromis med vores arbejde.

Med alle de år på bagen ved vi altså godt, at byggeprojekter som regel ender med at tage længere tid end først aftalt – det sker dog ikke her hos os!

Netop fordi vi har så mange års erfaring, giver vi kun realistiske tilbud på dit drømmeprojekt, så vi ikke står i en situation, hvor vi ikke kan holde det vi lover. Har du brug for en tømrer til at komme i mål med dine byggedrømme, så kontakt os i dag!