Tømrer Sorø

Professionel tømrer i Sorø med mere end 15 år i branchen

Hos PG Tømrerfirma har vores professionelle team erfaring med at løse alle typer tømreropgaver i Sorø. Vores autoriserede tømrer i Sorø har mere end 15 års erfaring i branchen, og kan med garanti hjælpe dig med at realisere din byggedrøm, uanset størrelse og omfang af din opgave. Om det er til privat eller erhverv, står vores autoriserede tømrer i Sorø altid klar til at hjælpe dig.
Vi stiller høje krav til vores medarbejdere, og sætter en stor dyd i at levere et veludført stykke arbejde til dig. Vores opgave er først fuldført, når du er 110% tilfreds med det endelige resultat.
Hos PG Tømrer kan du altid regne med, at vores tømrer i Sorø er udstyret med den nyeste viden inden for faget, og har styr på de nyeste arbejdsmetoder.

“Vi leverer kun den højeste kvalitet”
Står du og mangler en top professionel tømrer i Sorø, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig igennem de mere end 15 år i branchen effektiviseret vores arbejdsgange, som gør, at vi kan udføre din arbejdsopgave hurtigere, men stadig opretholde den samme høje kvalitet. Det gør, at du kan få den bedst mulige pris på din byggedrøm.

Kontakt os allerede i dag. Vores team står altid klar til at give dig professionel rådgivning, og giver dig altid et uforpligtende tilbud på dit drømme projekt.

Din lokale tømrer i Sorø

Som din lokale tømrer i Sorø, stræber vi efter at sammensætte det bedste team til at udføre din arbejdsopgave. Alle vores medarbejdere er nøje udvalgte, og er alle i blandt de bedste fagfolk i branchen. På den måde kan vi altid garantere dig, at din arbejdsopgave bliver løst til perfektion, og sikrer dig, at det bliver udført indenfor alle lovens rammer.
Hos PG Tømrerfirma er vi drevet af vores kunders tilfredshed, og stiller os først tilfredse, når vi har realiseret din byggedrøm.
Når det kommer til vores kunder eller vores arbejdsopgaver, går vi aldrig nogensinde på kompromis med kvaliteten eller service.

Udover at levere et veludført stykke arbejde og god service er vores kernefokus:

Medlem af Byg Garanti - Hos os er du altid tryg

Som aktiv medlem af Byg Garanti, kan du altid føle dig tryg hos os. For selvom vi altid stræber efter et perfekt resultat, og stort set aldrig laver fejl, kan det ske.

Og skulle det ske, at vi en sjælden gang skulle lave en fejl, skal du ikke være bekymret. Som medlem af Byg Garanti, er du nemlig dækket op til 150.000 DKK. i 3 år, hvis vi skulle lave fejl. På den måde er du altid sikret et perfekt slutresultat. Hos os er du altid tryg!

Få et uforpligtende tilbud fra din foretrukne tømrer i Sorø

Er du på udkig efter en lokal tømrer i Sorø til at realisere din byggedrøm? Så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og tømrer tilbud.

Du kan ringe til os på telefonen 41 44 54 54 eller på e-mail patrick@pgtoemrerfirma.dk.