Velkommen til PG Tømrerfirma

Træterrasse

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.

Vores erfaring

Træterrasse efter dine ønsker

Er du på udkig efter en ny eller en reparation af din nuværende træterrasse, så er du kommet til den helt rette tømrer. Hos PG Tømrerfirma er træterrasser en af vores mange specialer.

Ydermere, står vi altid klar til at rådgive dig om den mest optimale og bedste løsning, der passer til dit hus og dine ønsker.

Er du på den anden side på udkig efter en ombygning eller udvidelse af din nuværende terrasse. Så kan vi også hjælpe med dette, da vi også har stor erfaring med denne type tømrerarbejde.

Vi kan hjælpe dig med alle former for reparationer og almindelig vedligeholdelse, hvis din træterrasse har set bedre dage. I nogle tilfælde trænger en træterrasse bare til en kærlig hånd.

Hos PG Tømrerfirma har vi mere end 15 års erfaring, så at bygge en træterrasse efter dine visioner er intet problem for os! Vores fokus ligger i kundetilfredshed, hvorfor vi også går meget op i en god kommunikation og dialog om dine ønsker, krav og specifikationer til den perfekte træterrasse, som du kan få glæde af år efter år.

Anmeldelser

Det siger vores kunder

PG Tømrerfirma

Træterrasse pris - Hvad koster en træterrasse?

Skal terrassen være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller med en sandkasse i hjørnet til børnene? Mulighederne er utallige, men fælles for dem er, at vi kun bygger i de bedste materialer, samt materialer efter dine ønsker.

Prisen på en træterrasse kan variere meget. Det kommer helt an på dine specifikationer og ønsker til din drømmeterrasse. Hvis du ønsker et mere realistisk prisoverslag, er du mere end velkommen til at ringe til os. Derfra kan vi høre nærmere om dine tanker og visioner til din kommende terrasse.

Ønsker du samtidigt en terrasse med mindst muligt vedligehold. Så findes der mange spændende muligheder inden for materialer træterrasse komposit.

De findes blandt andet i mange forskellige farver. Samtidigt er fordelen, at man de ikke mister farven eller stort set har behov for vedligeholdelse.

Af disse grunde kan vi ikke komme med et konkret bud på den endelige pris.

PG Tømrerfirma

Planlæg din træterrasse

At få lavet en træterrasse er for de færreste en impulshandling. Du har sikkert gået med tankerne om, hvor fedt det kunne være med en flot og holdbar træterrasse i længere tid.

Derfor kræver en sådan konstruktion også planlægning for at du ender med det helt perfekte resultat, lige efter dine ønsker. Vi har samlet nogle af de overvejelser, som følger med, når man går og drømmer om at bygge en super lækker træterrasse:

Hvis du blot ønsker en træterrasse uden en bestemt vision i tankerne, skal du endelig kontakte os!

Så kommer vi glædeligt ud til dig, tilser forholdene og kommer med et par idéer, som forhåbentligt ender med at blive din drømmeterrasse.

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Med mere end 15 år i branchen ved vi, hvad kvalitet er. Vi værdsætter at få bygget dine drømme til virkelighed og vi stræber efter 100% tilfredshed – hver gang! Ikke nok med vores faglige erfaring og kvalifikationer, er vi med årene blevet enestående til at yde en service i topklasse.

Hos PG Tømrerfirma garanterer vi dig:

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Eventuelt er du også velkommen til at kontakte os på 41 44 54 54 eller skrive en mail til patrick@pgtoemrerfirma.dk.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.