Velkommen til PG Tømrerfirma

Tømrer Lille Skensved

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Vores erfaring

Autoriseret tømrer i Lille Skensved

Står du og mangler et autoriseret og erfaren tømrer i Lille Skensved? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos PG Tømrerfirma har vi mere end 15 års erfaring som din lokale tømrer, hvor vi varetager alle tømreropgaver uanset størrelse og omfang. Vi tilbyder vores professionelle service både for private og erhvervskunder.

Vælger du os som din foretrukne tømrer i Lille Skensved, er du altid garanteret, en tømrer som altid sætter dine behov og ønsker i højsædet. Vi stiller os først tilfredse med vores indsats, når du er tilfreds med det endelige resultat.

Vores team er sammensat af de skarpeste fagmænd i branchen, hvor vi har stor fokus på, at de alle sammen er uddannet og rustet med de nyeste teknikker og arbejdsmetoder i branchen.

Som din autoriseret tømrer har vi stor erfaring med alle typer af tømreropgaver. Vi har igennem vores mange år i branchen udført 100-vis af opgaver for tilfredse kunder i Lille Skensved. Så hvis du leder efter en tømrer med sans for detaljer og godt håndværk, og som altid stræber efter det perfekte resultat, er du altid velkommen til at kontakte os på: 41 44 54 54.

Anmeldelser

Det siger vores kunder

PG Tømrerfirma

Tømrer i Lille Skensved med flair for godt håndværk

Her hos PG Tømrerfirma er du altid garanteret de skarpeste tømrer i faget. Vi har nemlig kun allieret os med uddannede tømrer som alle har hænderne skruet rigtigt på.

Vi stiller store krav til vores team, hvor vi vægter højt, at de alle har et dansk svendebrev og lever op til alle de kompetencer, der skal til for at yde den højeste standard i branchen. På den måde kan vi altid sikre, at når vi varetager din opgave, så bliver den løst til perfektion og inden for alle lovens rammer.

Hos os er du altid garanteret et byggeprojekt, som er udført efter dine behov. Vi efterlader nemlig ikke dit projekt før, at du er 110% tilfreds med det endelig resultat. Din tilfredshed er vores målsætning, og på den måde holder vi konstant kundetilfredsheden i top.

Med os som din foretrukne tømrer i Lille Skensved er du altid garanteret en samarbejdspartner, som altid sætter dine behov i 1. prioritet, og aldrig går på kompromis når det kommer til vores arbejdsopgaver.

Så er du velkommen til at kontakte os telefonisk på: 41 44 54 54 eller over vores e-mail: patrick@pgtoemrerfirma.dk.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud fra din tømrer i Lille Skensved

Kunne du tænke dig et samarbejde med en lokal tømrer i Lille Skensved? Vi hos PG Tømrerfirma står altid klar til at hjælpe dig med dit byggeprojekt. Alt du skal gøre, er at kontakte os, så tager vi en uforpligtende dialog og kommer nærmere på dine ønsker og forventninger.

Du kan kontakte os telefonisk på 41 44 54 54 eller på vores e-mail patrick@pgtoemrerfirma.dk.

Vi laver alt inden for:

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.