Velkommen til PG Tømrerfirma

Renovering af hus

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.

PG Tømrerfirma

Vi tilbyder renovering eller ombygning efter dine drømme

Drømmer du om at foretage en renovering eller ombygning af dit hus? Så står PG Tømrerfirma altid klar til at indfri dine byggedrømme. Vores største mål som dit tømrerfirma er at renovere eller ombygge dit hus lige efter dine drømme.

Af den grund kan du altid regne med, at vi til enhver tid vil have en ærlig og professionel kommunikation med dig. Kun på den måde kan vi sikre, at vi får udført dit byggeprojekt lige efter dine ønsker. ​

Du er altid velkommen til at kontakte os i dag pĂĄ telefon: 41 44 54 54.

Anmeldelser

Det siger vores kunder

PG Tømrerfirma

Hvad koster renovering af hus?

Prisen er naturligvis afhængig af omfanget på renoveringen. Skal du eksempelvis have renoveret dit køkken, vil prisen være væsentligt lavere, end hvis vi skal udføre en renovering af hele dit hus.

Når vi først har fået afdækket alle dine konkrete behov, udarbejder vi et uforpligtende tilbud, som er gennemsigtigt uden skjulte gebyrer.

Ring til os pĂĄ telefon : 41 44 54 54 eller skriv en e-mail til os pĂĄ: patrick@pgtoemrerfirma.dk, sĂĄ vender vi tilbage snarest muligt.

Kontakt os

Vil du høre mere om dine muligheder?

PG Tømrerfirma er din lokale tømrer med mange års erfaring inden for forskellige former for renovering. Der findes en masse muligheder inden for ombygning og renovering af hus.

Det kan være, at du mangler mere plads i hjemmet? Måske ønsker du et ekstra rum i huset? Eller drømmer du om at få et nyt køkken? Uanset dine behov kan vi garantere dig for, at vi gennem tiden har udført en masse forskellige renoveringer.

Det betyder derfor, at vi blandt andet kan rådgive og hjælpe dig med at få sat ord på din byggedrøm, da vi næsten med garanti har bygget noget der minder om det før.

Ring til os pĂĄ telefon 41 44 54 54 eller skriv til os via en e-mail patrick@pgtoemrerfirma.dk, sĂĄ vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.