Velkommen til PG Tømrerfirma

Tømrer Roskilde

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Vores erfaring

Branchens Bedste Tømrer Roskilde

Hos PG Tømrerfirma er vi din top professionelle tømrer i Roskilde. Med mere end 15 års erfaring i branchen kan vi klare alle opgaver store som små, hvor vi både tilbyder vores service til private og erhvervskunder.

Vælger du os som din samarbejdspartner, er du garanteret at dine behov altid sættes i første række, og vi først er tilfredse med resultatet, når du er 110% tilfreds.

Vores autoriserede tømrer i Roskilde er alle uddannede med både traditionelle arbejdsmetoder, men ikke mindst opdaterede med alle de nyeste teknikker.

“Vi er din autoriserede tømrer i Roskilde

Som autoriseret tømrer har vi udført 100-vis af tømreropgaver i dit lokalområde på Midtsjælland og Roskilde, og har igennem mange års erfaring effektiviseret vores arbejdsgange.

Leder du derfor efter en tømrer, som altid stræber efter det perfekte resultat, kan du roligt kontakte os på telefonen: 41 44 54 54.

Anmeldelser

Det siger vores kunder

PG Tømrerfirma

Din lokale tømrer i Roskilde med kompetencerne i orden

Hos os finder du kun de mest kompetente tømrere i faget, da vi har stor fokus på kun at alliere os med uddannede arbejdskraft med hænderne skruet rigtigt på.

Vi vægter stort at vores tømrer har et dansk svendebrev, og lever op til alle de krav og kvalifikationer det kræver, at yde den højeste standard i tømrerfaget. På den måde sikrer vi både os og dig, at alle opgaverne bliver udført indenfor alle lovens rammer og til perfektion.

Vi garantere dig altid, at dine byggeprojekter bliver udført til perfektion, og er ikke færdig før du er tilfreds med resultatet. Det gør det nemt for os holde kundetilfredsheden helt i top.

For os er dine krav og behov i centrum, og vi stræber efter 110% tilfredshed hver eneste gang! Vi går aldrig på kompromis, når det kommer til vores kunder eller vores arbejdsopgaver.

Vores kernefokus, udover tårnhøj kvalitet af tømreropgaver, er:

Kontakt os

Har du brug for et uforpligtende tilbud fra vores tømrer i Roskilde?

Er du på udkig efter en lokal tømrer i Roskilde til dit næste projekt? Så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og tømrer tilbud.

Du kan ringe til os på telefonen 41 44 54 54 eller på e-mail patrick@pgtoemrerfirma.dk.

Vi laver alt inden for:

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.