Tømrer Roskilde

Branchens Bedste Tømrer Roskilde

Hos PG Tømrerfirma er vi din top professionelle tømrer i Roskilde. Med mere end 15 års erfaring i branchen kan vi klare alle opgaver store som små, hvor vi både tilbyder vores service til private og erhvervskunder.

Vælger du os som din samarbejdspartner, er du garanteret at dine behov altid sættes i første række, og vi først er tilfredse med resultatet, når du er 110% tilfreds.

Vores autoriserede tømrer i Roskilde er alle uddannede med både traditionelle arbejdsmetoder, men ikke mindst opdaterede med alle de nyeste teknikker.

“Vi er din autoriserede tømrer i Roskilde.”

Som autoriseret tømrer har vi udført 100-vis af tømreropgaver i dit lokalområde på Midtsjælland og Roskilde, og har igennem mange års erfaring effektiviseret vores arbejdsgange.

Leder du derfor efter en tømrer, som altid stræber efter det perfekte resultat, kan du roligt kontakte os på telefonen: 41 44 54 54.

Din lokale tømrer i Roskilde med kompetencerne i orden

Hos os finder du kun de mest kompetente tømrere i faget, da vi har stor fokus på kun at alliere os med uddannede arbejdskraft med hænderne skruet rigtigt på.

Vi vægter stort at vores tømrer har et dansk svendebrev, og lever op til alle de krav og kvalifikationer det kræver, at yde den højeste standard i tømrerfaget. På den måde sikrer vi både os og dig, at alle opgaverne bliver udført indenfor alle lovens rammer og til perfektion.

Vi garantere dig altid, at dine byggeprojekter bliver udført til perfektion, og er ikke færdig før du er tilfreds med resultatet. Det gør det nemt for os holde kundetilfredsheden helt i top.
For os er dine krav og behov i centrum, og vi stræber efter 110% tilfredshed hver eneste gang!
Vi går aldrig på kompromis, når det kommer til vores kunder eller vores arbejdsopgaver.

Vores kernefokus, udover tårnhøj kvalitet af tømreropgaver, er:

Byg Garanti – Din sikkerhed for et perfekt resultat

Vi ved at det kan være nervepirrende at overlade sit hjem til andres hænder eller starte op på større byggeprojekter. Derfor kan vi med glæde fortælle dig, at vi er medlem af Byg Garanti. Det er din tryghed og garanti, hvis det skulle ske, at vi laver fejl. For selvom vi er topprofessionelle, kan det ske at vi laver små fejl, da vi jo stadigvæk er mennesker.

Med Byg Garanti i ryggen er du altid dækket helt op til 150.000 DKK i 3 år for fejl og mangler, ved den udarbejde arbejdsopgave. Ved skjulte fejl og mangler er du dækket i helt op til 10 år.

Så uanset om vi skulle lave fejl, så kan du altid regne med, at dit byggeprojekt vil ende perfekt udført. Du kan trygt overlade dit drømmeprojekt til os!

Har du brug for et uforpligtende tilbud fra vores tømrer i Roskilde?

Er du på udkig efter en lokal tømrer i Roskilde til dit næste projekt? Så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og tømrer tilbud.

Du kan ringe til os på telefonen 41 44 54 54 eller på e-mail patrick@pgtoemrerfirma.dk.