Velkommen til PG Tømrerfirma

Montering af køkken

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.

Vores erfaring

Professionel montering af køkken efter dine ønsker

Gennem vores mange år som tømrerfirma har vi opsat et hav af køkkener. Har du derfor et nyt køkken, som du ønsker at få monteret? Så tilbyder vi hos PG Tømrerfirma en professionel montering af køkken lige efter dine ønsker og behov. Vi står ovenikøbet altid til rådighed for at give dig en kompetent og professionel råd og vejledning, hvis du eventuelt stadig er i købsprocessen. På den måde kan vi sammen finde den bedste mulige løsning på dit nye køkken.

Med vores mange års erfaring inden for montering af køkken har vi løst enhver køkkenmontering opgave. Af den grund kan du trygt stole på, at vi kan hjælpe dig med montringen og visualiseringen af dit nye køkken. På den måde ender du ikke i en situation, hvor dit nye køkken ikke passer ind til dine ønsker.

Vi står primært til rådighed i Ringsted, Roskilde og Køge, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Uanset dine behov med dit nye køkken, står vi altid til rådighed; om der skal monteres et helt nyt køkken eller blot hænges et nyt skab op. Kontakt os på telefonen: 41 44 54 54 og lad os hjælpe dig.

Anmeldelser

Det siger vores kunder

PG Tømrerfirma

Hvad koster montering af køkken?

Vores priser på kan variere fra opgave til opgave. Det afhænger blandt andet af størrelsen og typen, som skal monteres. Taler vi om montering af et nyt køkken, vil den endelige pris selvfølgelig være højere, end hvis vi skal montere et nyt skab til dit nuværende køkken.

Én ting kan du altid være sikker på. Vi går meget op i at overholde alle vores aftaler både angående tid og vores konkurrencedygtige priser. Derudover rydder vi altid op efter os selv, når vi har løst en opgave.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig?

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring dit nye køkken. Vi vil med glæde hjælpe dig i gang med købsprocessen, så vi sikrer, at du får mest ud af pengene.

Ydermere, står vi selvfølgelig klar til at løse din opgaver for dig.

Du kan kontakte os på telefon 41 44 54 54 eller på e-mail ​patrick@pgtoemrerfirma.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.