Velkommen til PG Tømrerfirma

Gulvlægger

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.

PG Tømrerfirma

Lokal gulvlægger med øje for detalje

Har du planer om at renovere dit hus, køkken eller andet? Og er du på udkig efter en lokal gulvlægger, hvor din tilfredshed altid vil være i den højeste prioritet? Så er du havnet hos det helt rigtige firma.

PG Tømrerfirma har mere end 15 års erfaring. Derfor kan du roligt kontakte os, hvis du skal have lagt et nyt gulv eller have lavet en mindre reparation.

Med vores mange års erfaring og kompetencer, kan vi med sikkerhed udføre dit gulvarbejde i den bedste kvalitet – samtidigt med at vi vil have fokus på dine behov og ønsker.

Ring til os på telefon: 41 44 54 54.

Anmeldelser

Det siger vores kunder

PG Tømrerfirma

Gulvlægger med kvalitet i fokus

Når du samarbejder med PG Tømrerfirma, er du garanteret for veludført gulvlægning af høj kvalitet. Det gælder uanset hvilken type opgave og størrelse, vi som din gulvlægger skal løse for dig. Selvom du er garanteret for en høj kvalitet på dit gulvarbejde, vil vores priser også være konkurrencedygtige.

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning på din gulvlægning der er den mest optimale, så står vi altid klar til at give dig en kompetent vejledning. På den måde kan vi sammen finde den mest optimale og bedste løsning på dine gulve.

Vi overholder altid alle vores aftaler, og vi rydder naturligvis op efter os selv, når vi har udført din gulvlægning til perfektion.

Vores erfaring

Flotte og langtidsholdbare gulve

Søger du en kompetent gulvlægger til at lægge nye gulve? Er du i gang med at renovere huset, ønsker du blot at lægge nyt gulv i ét enkelt værelse eller har du bare brug for en oliebehandling af dine eksisterende gulve? – Ja, så er du kommet det rette sted hen!

Vi kan sagtens løse større og mindre opgaver som kræver en gulvlægger. Ingen opgave er umulig, og vi går op i 100% tilfredse kunder.

Vi har 15 års tømrer erfaring, så vi har uden tvivl mødt eventuelle udfordringer før. Er du i tvivl om, hvad du skal gøre med dine gulve, men du ønsker en forandring? Så kan du sagtens kontakte os for at få et uforpligtende bud på en løsning, som passer til dine visioner.

Hos PG Tømrerfirma, er der ikke noget vi synes er federe end tilfredse kunder, og at realisere DINE byggedrømme. Så kontakt os i dag, og lad os komme i gang!

Kontakt os

Service i topklasse

Tilfredse kunder er første prioritet for os. Vi stræber efter 100% tilfredshed – hver gang! Udover vores faglige erfaring og kvalifikationer, er vi også blevet stærke på at yde en service i topklasse.

Hos PG Tømrerfirma har vi derfor nogle udvalgte fokusområder som vi garanterer dig.
Vores kernefokus, udover topkvalitet af tømreopgaver, er:

Hvad koster en gulvlægger?

Uanset dine behov og ønsker med dine gulve, udarbejder vi hos PG Tømrerfirma gerne et uforpligtende tilbud til dig. Giv os et kald på telefon: 41 44 54 54 eller skriv en e-mail til os på patrick@pgtoemrerfirma.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.