Tømrer Køge

Kompetent tømrer i Køge med +15 års erfaring

Har du brug for en tømrer i Køge eller omegn?

Hos PG Tømrerfirma har vi mere end 15 års erfaring som autoriseret tømrer i Køge, og har udført 100-vis af opgaver for tilfredse kunder omkring Midtsjælland.
Vi tilbyder vores service til både privat og erhverv, og kan med garanti klare din opgave uanset størrelse og omfang.

Med os som din samarbejdspartner, kan du altid regne med, at stræber efter det perfekte resultat og dine behov er 1. prioritet. Vi stiller os først tilfreds, når din byggedrøm er fuldført til perfektion.

Vores professionelle team af tømrere i Køge er alle udstyret med de nyeste arbejdsmetoder og er alle uddannede.

“Ingen opgave er for små eller for store”
Igennem mere end 15 år har vi effektiviseret vores arbejdsmetoder, så vi kan udføre arbejdsopgaverne hurtigere og stadig holde den samme høje standard.
På den måde sikre vi dig den bedst mulige pris på dit drømme projekt.

Så hvis du står og mangler en autoriseret tømrer i Køge, som med garanti kan hjælpe dig med at realisere din byggedrøm, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver dig altid professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud.
Kontakt os på telefon: 41 44 54 54.

Vi er din lokale tømrer i Køge

Her hos PG Tømrerfirma samler vi på branchens bedste tømrer. Alle vores tømrer i Køge er nøje udvalgte, hvor vores hoved fokus er, at alliere os med kun de mest kompetente fagfolk, og sikrer os altid, at de er uddannede og har de rette kompetencer. På måde sikrer vi os, at alle opgaverne bliver udført til perfektion og indenfor alle lovens rammer.
Hos os er du derfor altid garanteret et veludført stykke arbejde, som først er færdigt, når du er 110% tilfreds med slutresultatet.
Vi er drevet af din tilfredshed og ikke mindst et smukt resultat. Når det kommer til vores kunder eller vores arbejdsopgaver, går vi aldrig nogensinde på kompromis med kvaliteten eller service.

Udover tårnhøj kvalitet og service er vores kernefokus:

Din garanti for et perfekt udført projekt

Selvom vi er topprofessionelle og igennem mange år har realiseret mange byggedrømme, kan det ske at vi laver fejl selvom, det er noget der sker sjældent.

Derfor har vi allieret os Byg Garanti, som betyder, at du er dækket op til 150.000 i 3 år, hvis vi skulle lave en fejl. På den måde er du altid garanteret, at du vil ende med et slutresultat, som er udført til perfektion.

Hos os er du altid i trygge hænder!

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på en tømrer i Køge

Er du på udkig efter en lokal tømrer i Køge til dit næste projekt? Så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og tømrer tilbud.

Du kan ringe til os på telefonen 41 44 54 54 eller på e-mail patrick@pgtoemrerfirma.dk.