Velkommen til PG Tømrerfirma

Udskiftning af vinduer og døre

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.

Vores erfaring

Professionel råd og vejledning med udskiftning af vinduer og døre

Er du i tvivl om, det er blevet tid til at få udskiftet dine vinduer og døre? Eller har du et ønske, om at give dit hus et nyt udseende med nye vinduer og døre? Hos PG Tømrerfirma har vi over 15 års erfaring på området, og derfor kan vi foretage en professionel og effektiv udskiftning af dine vinduer og døre.

Før vi udskifter dem med nogle nye, foretager vi altid en kvalitetsbevidst vurdering og analyse på dine nuværende. Det giver jo ikke mening, at skifte dem ud, hvis de allerede er fine – men kun mangler en lille servicetjek. På den måde sparer vi dig for en mulig dyr investering, hvis vi kun skal foretage en servicetjek på dine vinduer og døre.

Vi kører primært i og omkring Ringsted, Roskilde og Køge, men vi servicerer naturligvis også gerne kunder udenfor disse områder.

​Kontakte os i dag på telefonen: 41 44 54 54.

Anmeldelser

Det siger vores kunder

PG Tømrerfirma

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Den eksakte pris på udskiftningen afhænger af flere forskellige faktorer. Det kommer eksempelvis an på typen og antallet af vinduer og døre, der skal udskiftes. Det kommer ligeledes an på, om de er specialdesignet lige efter dine ønsker.

Uanset dit valg med dine vinduer og døre, kan vi garantere dig for, at vi kun gør brug af kvalitetsbevidste vinduer og døre fra KPK. Det er vinduer og døre, som er blevet produceret i Danmark.

Vi har dog erfaring med alle typer vinduer. Det betyder derfor, at der selvfølgelig er mulighed for at få monteret det vindue, som du drømmer om.

Den vigtigste del, som du måske har ventet på, det er, at vi selvfølgelig tilbyder professionel montering og udskiftning til fair og fornuftlige priser.

PG Tømrerfirma

Typiske grunde til at få udskiftet vinduer eller døre

Der findes næsten altid en god grund, hvis man ønsker at få udskiftet sine vinduer eller døre.

De typiske grunde til at få udskiftet sine vinduer og døre kan blandt andet være, hvis de er:

Med os som din samarbejdspartner sørger vi altid for at udføre en grundig gennemgang af dine vinduer og døre, før vi begynder at udskifte dem.

Kontakt os

Skal vi lave et uforpligtende tilbud?

Skal vi hjælpe dig med udskiftning af dine vinduer og døre? Så er du velkommen til at kontakte os i dag. Vi står altid til rådighed for at lave et uforpligtende tilbud, som imødekommer dine ønsker og behov bedst muligt.​

Du kan kontakte os på telefon 41 44 54 54 eller på e-mail patrick@pgtoemrerfirma.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.