Velkommen til PG Tømrerfirma

Tagrenovering eller nyt tag

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.

PG Tømrerfirma

Valget mellem en tagrenovering eller et nyt tag

Uanset om du er på udkig efter at få investeret i et helt nyt tag eller en tagrenovering. Står vi hos PG Tømrerfirma altid klar til at hjælpe og rådgive dig.

Vi er specialister i at arbejde med tage på en professionel og effektiv måde. Det betyder, at du hos os blandt andet er garanteret for, at vi altid foretager en grundig gennemgang af tilstanden på dit tag.

Kun på den måde kan vi bedst rådgive dig efter netop tilstanden på dit tag. Det siger jo sig selv, at det i de fleste tilfælde kan være en billigere investering at få renoveret dit nuværende tag – end at købe et helt nyt tag.

Men på den lange bane kan det ofte betale sig, at få udskiftet dit nuværende tag til et helt nyt. Fordi du på den måde mindsker risikoen for hele tiden at få udført små renoveringer. Hvilket kan blive til en dyrere investering end højst nødvendigt.

Alt dette skal du heldigvis ikke tage stilling til, da vi guider dig gennem hele processen og om hvordan, vi er kommet frem til den endelige konklusion.

Anmeldelser

Det siger vores kunder

PG Tømrerfirma

4 Steps proces til et nyt tag eller renovering af det gamle

Kort fortalt, vil vi i samarbejde med dig finde frem til den mest optimale tagløsning efter netop dine behov og ønsker.
PG Tømrerfirma

Tagrenovering pris eller prisen på et nyt tag

Der er en stor forskel på investeringen i en tagrenovering kontra prisen på et helt nyt tag. Det kan derfor være svært at komme med et fast bud på prisen på din tagrenovering, eller hvis du vælger at få lagt et nyt tag. Det er, fordi to tagrenoveringer aldrig er ens, da der eksempelvis kan være forskel på tilstanden og behovet fra tag til tag.

En væsentlig ringere tagtilstand er typisk dyrere end et tag, som gennem årerne har modtaget en form for behandling. I nogle tilfælde kan en tagrenovering blive til en dyrere investering end at få lagt et helt nyt tag.

Men der er én ting, som du kan være 120% sikker på – Uanset dine ønsker og behov kan du trygt stole på, at vi altid kommer med en fair og konkurrencedygtig pris, som bliver udarbejdet efter dine specifikke ønsker.

Kontakt os

Gratis rådgivning om valget på din tagrenovering eller et nyt tag

Er du gået i tænkeboks, om du skal have et nyt tag eller få renoveret dit nuværende?

Hos PG Tømrerfirma tilbyder vi altid en uforpligtende rådgivning. Lige fra om du skal have udført en tagrenovering eller om vi skal have udskiftet dit tag til et nyt.

Kun på den måde kan du være sikker på, at du får den helt rette tagløsning efter netop dine behov. Det betyder derfor, at uanset om du skal have et nyt eller en renovering, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 41 44 54 54 eller skrive en mail til os patrick@pgtoemrerfirma.dk.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 48 timer.