Tømrer Ringsted

Tømrer i Ringsted med de rette kvalifikationer

Skal du have hjælp til at realisere din næste byggedrøm? Så er vi de helt rigtige til opgaven!

Hos PG Tømrerfirma har vores tømrer i Ringsted igennem 15 år hjulpet en lang række tilfredse kunder med, at realisere deres byggedrøm. Vi har stor erfaring med både at udføre opgaver for private og erhverv uanset opgavens størrelse og omfang.

Som din lokale autoriseret tømrer i Ringsted, kan vi garantere dig, at vi kun stræber efter de bedste resultater, og dine krav og behov altid sættes i første række.

Vi har samlet de bedste tømrer i Ringsted, som alle er udstyret med de nødvendige kompetencer til at gøre din drøm til virkelighed!

“Vi kan klare alle opgaver uanset størrelse og omfang”
Vores professionelle team af tømrer har igennem 15 år i branchen effektiviseret deres arbejdsmetoder, som gør, at du som kunde kan få udført et godt stykke arbejde hurtigere til samme høje kvalitet. Dermed spare du også penge i forhold til antal arbejdstimer, der skal bruges for at udføre dit projekt.

Så hvis du skal bruge en autoriseret tømrer, som med garanti kan skabe det perfekte resultat for dig, så kontakt os allerede i dag.
Hos os får du altid professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud skræddersyet til dine behov.
Kontakt os på telefon: 41 44 54 54.

Vi er din lokale tømrer i Ringsted

Hos PG Tømrerfirma lægger vi stor vægt på, kun at udvælge de bedste fagfolk i branchen. Vi samler kun på kompetente tømrer, som har uddannelsen og kompetencerne i orden. Dermed sikrer vi både os og dig, at alle opgaverne vi udfører bliver gjort til perfektion indenfor alle lovens regler.

Som din lokale tømrer i Ringsted har vi udført mange forskellige byggeprojekter, og kan altid garantere dig for, at vi først er færdige med dit byggeprojekt, når du er 110% tilfreds med resultatet.

Vores største drivkræft er din tilfredshed, og vi står kun inde for det perfekte resultat. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service.
Udover branchens bedste kvalitet og service kan vi tilbyde dig:

Hos os er du altid i trygge hænder

Vi ved at det kan være svært at overlade sit hjem eller byggeprojekt i andres hænder, men hos os kan du dog være helt tryg.

Som aktiv medlem af Byg Garanti er du nemlig dækket i op til 150.000 DKK i 3 år, hvis det skulle ske, at vi laver fejl. Selvom det stort set aldrig sker, kan de dog ske, da vi trods alt stadig er mennesker. Og skulle det ske, at vi laver fejl, kan vi garantere dig for, at vi er de første til at rykke ud og rette op på fejlene hurtigst muligt.

Vores opgave er først fuldført, når slutresultatet er helt perfekt!

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på en tømrer i Ringsted

Er du på udkig efter en lokal tømrer i Ringsted til dit næste projekt? Så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og tømrer tilbud.

Du kan ringe til os på telefonen 41 44 54 54 eller på e-mail patrick@pgtoemrerfirma.dk.