Tømrer Ringsted

Tømrer i Ringsted med de rette kvalifikationer

Skal du have hjælp til at realisere din næste byggedrøm? Så er vi de helt rigtige til opgaven!

Hos PG Tømrerfirma har vores tømrer i Ringsted igennem 15 år hjulpet en lang række tilfredse kunder med, at realisere deres byggedrøm. Vi har stor erfaring med både at udføre opgaver for private og erhverv uanset opgavens størrelse og omfang.

Som din lokale autoriseret tømrer i Ringsted, kan vi garantere dig, at vi kun stræber efter de bedste resultater, og dine krav og behov altid sættes i første række.

Vi har samlet de bedste tømrer i Ringsted, som alle er udstyret med de nødvendige kompetencer til at gøre din drøm til virkelighed!

“Vi kan klare alle opgaver uanset størrelse og omfang”
Vores professionelle team af tømrer har igennem 15 år i branchen effektiviseret deres arbejdsmetoder, som gør, at du som kunde kan få udført et godt stykke arbejde hurtigere til samme høje kvalitet. Dermed spare du også penge i forhold til antal arbejdstimer, der skal bruges for at udføre dit projekt.

Så hvis du skal bruge en autoriseret tømrer, som med garanti kan skabe det perfekte resultat for dig, så kontakt os allerede i dag.
Hos os får du altid professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud skræddersyet til dine behov.
Kontakt os på telefon: 41 44 54 54.

Vi er din lokale tømrer i Ringsted

Hos PG Tømrerfirma lægger vi stor vægt på, kun at udvælge de bedste fagfolk i branchen. Vi samler kun på kompetente tømrer, som har uddannelsen og kompetencerne i orden. Dermed sikrer vi både os og dig, at alle opgaverne vi udfører bliver gjort til perfektion indenfor alle lovens regler.

Som din lokale tømrer i Ringsted har vi udført mange forskellige byggeprojekter, og kan altid garantere dig for, at vi først er færdige med dit byggeprojekt, når du er 110% tilfreds med resultatet.

Vores største drivkræft er din tilfredshed, og vi står kun inde for det perfekte resultat. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service.
Udover branchens bedste kvalitet og service kan vi tilbyde dig:

Vi vægter kundetilfredshed højt

Hos PG Tømrerfirma er kundetilfredshed vores højeste prioritet. Vi tror på, at en tilfreds kunde er en tilbagevendende kunde, og derfor stræber vi altid efter at levere den bedst mulige service.

Vi ønsker at skabe tillid og tryghed hos vores kunder og at give dem en god oplevelse, når de samarbejder med os. Vi lytter til vores kunders behov og ønsker og sørger for at levere resultater, der lever op til deres forventninger.

Vores fagligt kompetente og erfarne tømrere går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og sørger altid for at overholde aftalte deadlines og budgetter.

Vi er stolte af vores mange tilfredse kunder, og vi vil altid gøre vores yderste for at sikre, at du som kunde er tilfreds med vores arbejde.

Hvilke opgaver laver vi?

Som tømrerfirma udfører vi en bred vifte af opgaver for vores kunder. Vi er specialiseret i tømrerarbejde af høj kvalitet, og vores erfarne tømrere kan tackle alle typer opgaver.

Vi udfører opgaver som:

– opførelse af tilbygninger

– renovering af huse og lejligheder

– montering af døre og vinduer

– Gulvlægning

– Tagarbejde

– Carporte

– Terrasser

Vi er stolte af det arbejde, vi udfører for vores kunder, og vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service.

Vi har en omfattende viden om tømrerfaget og er altid klar til at tage fat på nye udfordringer.

Vi tilbyder også rådgivning og vejledning i forbindelse med vores tømrerarbejde. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Hvorfor vælge en lokal tømrer?

At vælge en lokal tømrer har mange fordele. For det første har vi som lokalt tømrerfirma en god forståelse for området og dets bygningsstil, og kan derfor give rådgivning og løsninger, der passer perfekt til dit hjem eller virksomhed.

Vi er også mere bekendt med lokale byggeteknikker og byggeregler, og kan derfor sikre, at dit projekt opfylder de relevante standarder og lovgivning.

Vi giver dig et uforpligtende tilbud

Vi forstår, at vores kunder ønsker at have en klar ide om omkostningerne ved deres projekt, før de tager en beslutning om at fortsætte.

Vi tilbyder derfor et gratis og uforpligtende tilbud på vores tømrerarbejde. Dette giver vores kunder mulighed for at få en klar ide om omkostningerne ved deres projekt, inden de beslutter sig for at gå videre.

Vores tilbud er altid transparente og inkluderer alle omkostninger ved arbejdet. Vi tager os tid til at forklare vores tilbud i detaljer og besvare eventuelle spørgsmål, vores kunder måtte have.

Du kan ringe til os på telefonen 41 44 54 54 eller på e-mail patrick@pgtoemrerfirma.dk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Vi ved at det kan være svært at overlade sit hjem eller byggeprojekt i andres hænder, men hos os kan du dog være helt tryg.

Som aktiv medlem af Byg Garanti er du nemlig dækket i op til 150.000 DKK i 3 år, hvis det skulle ske, at vi laver fejl. Selvom det stort set aldrig sker, kan de dog ske, da vi trods alt stadig er mennesker. Og skulle det ske, at vi laver fejl, kan vi garantere dig for, at vi er de første til at rykke ud og rette op på fejlene hurtigst muligt.

Vores opgave er først fuldført, når slutresultatet er helt perfekt!